Cestujeme dementne aneb dotazy z FB
na email mi odpisali do hodiny, len som myslel, ze ked su online, tak to bude hned. nuz ale poziadavka bola na nich moc velka :)
Tak horší by bylo, kdyby paní rozmýšlela jestli expiry date má být občanky a nebo její :-)
Nechcem to dávať do vlákna transliteráčného/transkripčného vlákna o lyžovaní v Gruzínsku, tak asi sa to okrajovo hodí sem

tonic napsal(a):Nechcem to dávať do vlákna transliteráčného/transkripčného vlákna o lyžovaní v Gruzínsku, tak asi sa to okrajovo hodí sem
tonic napsal(a):zialbohu nie, takychto expertov tam maju tyzdenne desiatky :D
Nevěřím, to není možné, takto blbej nikdo být nemůže... To je ještě blbější než si gůglit Rigu! :-)))
neviete co sa tuto stalo? (nevedel som kam dat toto info, tak som to hodil sem, trosku tragikomicke, dufam, ze sa to nikoho nedotkne)
To jsem zase po měsíci otevřel tohle téma... :D Každopádně Guru Pepa na mě včera taky vyskočil. To „nic jsem neudělal a nemám s tím nic společného“ mě baví nejvíc, ať je to jak chce :D
Hlavně vzkaz, že domluvené termíny v Řecku a Bosně zůstávají v platnosti... Kola gurubyznysu se musí točit dál :)))
Leonard napsal(a):To by vysvětlovalo i toho anděla, co viděl :)))) Jen teda asi nebyl strážný, jak vidno :)))Tipuju to na 8 Kg heráku na lince s Air Arabia z Lahore.